Vlottende, vaste steigers & slipway

Onze jachthaven beschikt over een 150m vlottende steiger voor vaste clubleden. Passanten kunnen gebruikmaken van de vaste steiger. De jachthaven beschikt over een eigen slipway. Indien u gebruik wilt maken van de slipway kan u best onze havenmeester(s) contacteren.

Sanitaire voorzieningen

Moderne sanitaire voorzieningen, inclusief douche en toiletten staan ter beschikking van onze clubleden en passanten.

Clubhuis

Kloron heeft veel meer te bieden dan zijn prachtige jachthaven en zijn adembenemend natuurkader.  U bent met zijn allen welkom in ons clubhuis: Café Kloron

Welkom in Kloron

Kloron Yachting Club Avelgem, gelegen tussen het groen, in een Scheldearm die uitmondt in de Bovenschelde is één van de meest rustig gelegen jachthavens uit de streek.

Gelegen tussen de sluizen van Oudenaarde en Kerkhove is onze jachthaven een ideale rustplaats voor alle jachten die naar Frankrijk opvaren of terug afvaren richting Gent.

Omgeven door een prachtige natuur kan de bezoeker zich ontspannen op een rustige fiets –en wandelroute en eventjes verpozen in ons gezellig clubhuis.

Op wandelafstand kan u inkopen doen. In de jachthaven zelf kan u alle informatie bekomen over de mogelijkheden die de streek te bieden heeft.

Tevreden clubleden

Jachthaven Kloron gelegen in de oude, afgesneden Scheldearm in Kerkhove is de ideale aanlegplaats voor zowel de sportieve waterrecreant als de toervaarder. Aanlegsteiger, clubhuis, café, sanitair, douche, je vindt er alles terug! Op wandelafstand verschillende handelszaken en eetgelegenheden. Zowel mensen met een vaste plaats als toevallige passanten kunnen terecht in de jachthaven.

Eddy Moreau – Nemo

Laatste Nieuws