Lid worden?

U wilt uw lidmaatschap aanvragen bij Kloron Yachting Club?
Vul dan onderstaand formulier in een klik op “Verstuur”. Wij nemen aansluitend contact met u op.
Uw lidmaatschap is definitief nadat u van ons bevestiging kreeg, het lidgeld werd betaald en we van u alle noodzakelijke documenten mochten ontvangen.

Formulier


  Modaliteiten

  Wilt u een vaste ligplaats, hou er dan rekening mee dat onze haven momenteel volzet is en we een wachtlijst hebben aangelegd. Niettemin loont het de moeite om ons te contacteren.
  Een vaste ligplaats betekent automatisch ook lidmaatschap.

  Een vrijgekomen plaats wordt toegekend in volgorde van aanvraag en na aanvaarding door het dagelijks bestuur. Bij toekenning van een vaste ligplaats krijgt u het havenreglement ter beschikking.

   Voor een vaste ligplaats gelden o.a. volgende voorschriften:

  • Een ligplaats is slechts geldig voor 1 jaar (van 1/1 tot 31/12) en dient jaarlijks te worden hernieuwd.
  • U moet een geldig attest van verzekering kunnen voorleggen. Naast de verplichte verzekering “burgerlijke aansprakelijkheid” dient u ook voldoende verzekerd te zijn voor eventuele berging van uw vaartuig.
  • Uw jacht moet aan alle wettelijke voorschriften voldoen.
  • Een waarborg van 30 euro wordt gevraagd voor de elektronische sleutel die toegang geeft tot de jachthaven. Deze waarborg wordt terugbetaald bij het einde van de overeenkomst en na teruggave van de sleutel.
  • Indien u walstroom wenst, krijgt u tegen betaling van een waarborg van 125 euro een sleutel voor het hangslot aan het blok met aansluitingen. Er is per aansluiting een aparte elektriciteitsmeter

  Havenreglement

  Jaarlijks lidgeld

  Het jaarlijks lidgeld, inclusief het gebruik van de clubfaciliteiten, het gebruik van de slipway én deelname voor 2 personen aan 2 jaarlijkse evenementen bedraagt 290,40 euro (inclusief 21% BTW).

  Het jaarlijks liggeld voor leden met een vaste ligplaats is afhankelijk van de lengte van de boot. Na het invullen en versturen van het formulier zullen we contact met u opnemen. Uw jaarlijkse aansluiting bij VPF wordt verrekend met de jaarlijkse lidmaatschapsfactuur.

  Indien u enkel de slipway wenst te gebruiken zonder formeel lidmaatschap, betaalt u 181,50 euro op jaarbasis (inclusief 21% BTW). Eenmalig gebruik van de slipway kan alleen op afspraak met een van de havenmeesters en kost 25,00 euro.


   

  Liggelden (als passant)

  <= 10m

  <= 12 m

  > 12 m

  Elektriciteit en water

  Per dag

  12 €

  14 €

  16 €

  3 € forfait

  Per week (7d)

  60 €

  70 €

  80€

  3 € forfait

  Per maand (4 weken)

  180 €

  210 €

  240€

  3 € forfait

  Alle liggelden (als passant) zijn inclusief 21% BTW. VPF leden krijgen de 2e dag gratis aangeboden (op vertoon van hun lidkaart).

   

  Op het terras van de cafetaria alsook op de steigers is er gratis WIFI ter beschikking.

  In de nabije buurt vindt u een ruim aanbod aan handelszaken en eetgelegenheden: zie ‘Nuttige info‘.