Lid worden?

U wilt uw lidmaatschap aanvragen bij Kloron Yachting Club?
Vul dan onderstaand formulier in een klik op “Verstuur”. Wij nemen aansluitend contact met u op.
Uw lidmaatschap is definitief nadat u van ons bevestiging kreeg, het lidgeld werd betaald en we van u alle noodzakelijke documenten mochten ontvangen.

Formulier

Modaliteiten

Wilt u een vaste ligplaats, hou er dan rekening mee dat onze haven momenteel volzet is en we een wachtlijst hebben aangelegd. Niettemin loont het de moeite om ons te contacteren.

Een vrijgekomen plaats wordt toegekend in volgorde van aanvraag en na aanvaarding door het dagelijks bestuur. Bij toekenning van een vaste ligplaats krijgt u het havenreglement ter beschikking.

 Voor een vaste ligplaats gelden o.a. volgende voorschriften:

  • Een ligplaats is slechts geldig voor 1 jaar en dient jaarlijks te worden hernieuwd.
  • U moet een geldig attest van verzekering kunnen voorleggen.
  • Uw jacht moet aan alle wettelijke voorschriften voldoen.
  • Een waarborg van 30 euro wordt gevraagd voor de elektronische sleutel die toegang geeft tot de jachthaven. Deze waarborg wordt terugbetaald bij het einde van de overeenkomst en na teruggave van de sleutel.
  • Indien u walstroom wenst, krijgt u tegen betaling van een waarborg van 125 euro een sleutel voor het hangslot aan het blok met aansluitingen. Er is per aansluiting een aparte elektriciteitsmeter

Onder winterberging verstaan wij een ligplaats aan de vlottende steiger, waar uw vaartuig veilig ligt en u kan aansluiten aan de walstroom om o.a. uw batterijen in optimale conditie te houden. Winterberging begint ten vroegste op 1 oktober en eindigt uiterlijk op 31 maart van het daaropvolgend jaar. Winterberging moet ieder jaar opnieuw worden aangevraagd en wordt slechts toegekend voor zover plaats beschikbaar is en na betaling van het liggeld.

Havenreglement

Jaarlijks lidgeld

Het lidgeld, inclusief het gebruik van clubfaciliteiten en deelname voor 2 personen aan onze jaarlijkse evenementen bedraagt 240 euro op jaarbasis (exclusief 21% BTW). Uw jaarlijkse aansluiting bij VPF wordt apart verrekend met de lidmaatschapsfactuur (23 euro voor 2018).

Indien u enkel de slipway wenst te gebruiken zonder toegang tot onze activiteiten en zonder lidmaatschap bij VPF, betaalt u 150 euro op jaarbasis (exclusief 21% BTW).

Liggelden (als passant)

<= 10m

<= 12 m

> 12 m

Elektriciteit

Per dag

12 €

14 €

16 €

muntpaal

Per week (7d)

60 €

70 €

80€

muntpaal

Per maand

180 €

210 €

240€

muntpaal

Per kwartaal

360 €

420 €

480 €

muntpaal

Winterberging (per maand)

50 €

65 €

80 €

Alle liggelden (als passant) zijn inclusief 21% BTW. VPF leden krijgen de 2de dag gratis aangeboden (op vertoon van hun lidkaart).

Op het terras van de cafetaria is gratis WIFI ter beschikking.

In de nabije buurt vindt u een ruim aanbod aan handelszaken en eetgelegenheden: zie ‘Nuttige info‘.

Sluit Menu