Verbouwingswerken kantine

Momenteel zijn er aanpassingswerken gaande in en aan onze kantine. Tijdens de winter van 2014/2015 hebben we vooreerst onze keuken aangepakt. Geïsoleerd, nieuwe tegelvloer en sneeuwwitte betegeling op de wanden. Vernieuwing van de elektriciteitsbekabeling en watervoorziening, warm en koud. Kortom alles.

In het voorjaar werd vervolgens de volledige buitengevel vernieuwd. Geïsoleerd, voorzien van platen en nieuwe ramen met dubbelglas. Momenteel zijn we bezig met de fijne afwerking van dit alles.

Na het sluiten van het vaarseizoen gaan we ons dan bezighouden met de binnenkant van de kantine. Ook daar is nog heel wat te doen.
Wij doen dit allemaal in eigen beheer. Wie een paar goede handen heeft, wat vrije tijd en goesting mag altijd komen helpen. Neem hiervoor contact met één van de bestuursleden en wij zullen U dankbaar zijn. Aan werkkracht is er altijd te kort.

In een volgende fase – maar dat zal dan al 2016 zijn – worden dan de dakisolatie en een vernieuwing van het sanitair gedeelte voorzien.