De Willemsroute: behoefteonderzoek

Beste,

Regionaal Landschap Kempen & Maasland voert in samenwerking met Visit Limburg een onderzoek uit naar het vaartoerisme en het potentieel voor recreatie op en rond de Willemsroute. De Vlaamse Waterweg ondersteunt dit initiatief, in het kader van de verbetering van haar dienstverlening op de Zuid-Willemsvaart. Graag willen we daarbij jouw mening horen. In deze bevraging stellen we enkele vragen over jouw vaartochten en jouw interesse in aanvullende activiteiten.

Het invullen van de bevraging neemt ongeveer 10 minuutjes van je tijd in beslag. Jouw feedback is voor ons zeer waardevol, iedereen die de bevraging volledig invult maakt dan ook kans op een Visit Limburg cheque van maar liefst €250!

https://nl.surveymonkey.com/r/toervaarders22NL

Wij danken je alvast heel erg voor je medewerking!

Regionaal Landschap Kempen & Maasland, Visit Limburg & De Vlaamse Waterweg nv

De Vlaamse Waterweg nv
Afdeling Sturing
Lange Kievitstraat 111-113, bus 44, 2018 Antwerpen
www.vlaamsewaterweg.be