Enquête pleziervaart – plaisance

Hierbij een vraagje van VPF.

Wie wil even tijd maken om onderstaande enquête in te vullen?
Graag zoveel mogelijk….. de ministers van verkeer danken U.


Beste pleziervaarder,

Vanuit de FOD (Federale Overheids Dienst) werd een enquête gelanceerd over de pleziervaart en watersport. Deze enquête is trouwens een gevolg van de oproep van het FOP (Federaal Overleg Platform) voor het nemen van “zachte” maatregelen om de pleziervaartsector te ondersteunen in onze nota aan de nieuwe ministers van einde 2020 “Beleidshorizon pleziervaart en watersport 2025”. Men hoopt op een grote respons op de enquête.

Vriendelijke groeten,

Eartha Dereuddre
Voorzitter VPF


Beste,

Onder de noemer “Samen het water op” lanceert DG Scheepvaart een grootschalige enquête rond pleziervaart en watersport. Je vindt de enquête hier.

De enquête kan door iedereen ingevuld worden en neemt slechts een vijftal minuten in beslag.

In die vijf minuten willen we enerzijds ontdekken hoe we nieuwe mensen warm maken voor pleziervaart en watersport. Anderzijds willen we de behoeftes van actieve pleziervaarders en watersporters beter in kaart brengen.

Bovendien maak je kans om een waardebon voor een pleziervaart- of watersportactiviteit naar keuze te winnen! Als je kans wilt maken op deze bijzondere prijs, vul dan de prijsvraag op het einde van de enquête in en laat je gegevens achter. Ze worden volgens de privacywetgeving behandeld. Je kan er ook voor kiezen niet mee te doen aan de prijsvraag. De enquête zelf verloopt volledig anoniem. Het wedstrijdreglement vind je hier.

Je kan de enquête invullen tot 3 mei. Via onze sociale media zullen we later de resultaten bekendmaken. Deel de link ook zeker met je netwerk!

Wij danken u alvast voor je inbreng!

#samenhetwaterop