Nieuwpoort International Boat Show

Van 24 tot en met 26 maart 2023 vindt in de jachthaven van Nieuwpoort de 16de editie van de Nieuwpoort International Boat Show plaats. Een weekend vol frisse zeelucht en mensen met dezelfde passie voor watersport.

De organisatie koos voor deze editie een ‘Basic versie’ te organiseren. Op deze NIBS ‘Basic’ kunnen de exposanten terecht op kwalitatieve standen op het droge, echter zonder boten in het water. De gekende sfeer en gezelligheid zijn van de partij. De doelstellingen en werkwijze van NIBS zoals bekend blijven behouden.
NIBS mikt op een uiteenlopend aanbod van producten zoals elektronicatoepassingen die je navigatie vergemakkelijken. Van technische vragen tot scholing, voor aspiranten tot doorwinterde zeilers. Je kan er terecht voor vragen over de nieuwe wetgeving en waarom eens niet op zeilvakantie in het buitenland.
Wie graag zijn eerste stappen wil zetten in de wereld van de zeevaart kan meteen een afspraak maken voor een van de opleidingen in de aanwezige centra. NIBS 2023 mikt op de bestaande watersporter maar ook op de beginner.

NIBS gooit de deuren open op vrijdag 24 maart vanaf 14.00u. Zaterdag kun je op de beurs terecht van 10.00u tot 20.00u en op zondag van 10.00 tot 16.00u. Lang geleden, dus zorg dat je erbij bent!

BRON: Watersportmagazine VAREN ° Jaargang 56 ° December 2022 – Januari 2023 ° Tijdschriftnummer: P912062