Covid-19: verbod op grensoverschrijdende niet-essentiële reizen: bediening

Hallo, hierbij wat nieuws van vpf !

Weinigen onder ons varen de grens over deze periode maar toch….

Beste pleziervaarder,

Vanaf woensdag 27 januari geldt een verbod op niet-essentiële grensoverschrijdende reizen. Passage van sluizen en bruggen blijft mogelijk voor pleziervaartuigen. De binnen- en buitenlandse pleziervaarders dienen zich echter strikt te houden aan alle geldende Covid-maatregelen (https://www.info-coronavirus.be/nl/).

U kan het volledige bericht nalezen op www.Visuris.be/maatregelen

Men kan er o.a. lezen dat de huidige maatregelen geen beperkingen op varen tot gevolg hebben. Aangekochte waterwegenvergunningen worden niet terugbetaald of gewijzigd.

Indien u vorig jaar een waterwegenvergunning bij de Vlaamse Waterweg aangekocht hebt, dan ontvangt u normaliter een mailtje wanneer de einddatum van uw vergunning in zicht komt zodat u zich opnieuw kunt in orde stellen. Via je account bij VisuRis kan je ook ten alle tijde de geldigheid van uw vergunning nagaan.

Hou het veilig en zorg voor elkaar!

Vriendelijke groeten,

Eartha Dereuddre
Voorzitter VPF vzw